ibiza boot excursies > cruises en prive boottochten
IBIZA BOOT EXCURSIES, CRUISES en PRIVÉ BOOTTOCHTEN  ibiza boot excursies > cruises en prive boottochten
 
IBIZA BOOT EXCURSIES, CRUISES en PRIVÉ BOOTTOCHTEN

IBIZA eiland is omgeven door een kristalheldere zee, het meest adembenemende en indrukwekkende zeelandschap van het gehele Mediterrane gebied en de 48 kleinere, omringende eilanden, zijn stuk voor stuk erg de moeite waard om eens met eigen ogen te zien.
Ibiza Boot Excursies, Cruises en Privé
Boottochten of IBIZA BOOT CHARTERS bieden de mogelijkheid om de schoonheid van het eiland Ibiza en het zeegebied eromheen te ontdekken.
Ibiza Boot Excursies en IBIZA BOOT CHARTERS bieden de mogelijkheid om het eiland Ibiza van haar allerbeste kant te bewonderen, vanaf zee.
De boten brengen u naar prachtige plaatsen, zoals Ses Margalides en de grot van Cala Bassa, waar u heerlijk kunt zwemmen.

Het meest bekend van alle omringende eilanden zijn het rotseiland
ES VEDRA en het naburige, en tweede Pijnboomeiland, FORMENTERA.

Omdat sommige van de mooiste stranden van Ibiza erg moeilijk te vinden of te bereiken zijn, is een aangename boot trip of IBIZA BOOT CHARTER, aangeboden door Ibiza Boot Excursies, die je naar deze meer afgelegen plaatsen van het eiland brengt.
Een uitstekende optie om niets te missen van Ibiza’s topattractie - prachtig kristalhelder Mediterraan zeewater van een aangename temperatuur, absoluut perfect voor zwemmen, duiken en zonnebaden.
Er zijn ook mogelijkheden om rotsen te beklimmen op een aantal van de eilanden.
U kunt deze laatste activiteit vooraf afspreken.

Er zijn verschillende maatschappijen in Ibiza die uiteenlopende BOOT EXCURSIES, CRUISES en PRIVE BOOT TOCHTEN of IBIZA BOOT CHARTERS aanbieden.
En meerdere opties, zoals: HELE dag boot excursies, halve dag boot excursies, avond boot trips, speciale homo arrangementen en speciale boot trips met entertainment naar keuze, voor en dagje uit met het hele gezin, of voor het vieren van evenementen, zoals communies, bruiloften, vrijgezellenavondjes en verjaardagen.

Breng vooral uw camera mee om mooie foto’s te maken van het adembenemende zeelandschap, indrukwekkende rotsformaties en natuurlijk de beroemde, prachtige zonsondergangen van Ibiza.
Vergeet ook niet uw zwemspullen mee te brengen, want u moet echt genieten van een heerlijke duik in kristalheldere zeewater van een prettige temperatuur.

GOEDE REIS !
Ibiza 4 all, IBIZA BOOT EXCURSIES - BOOTEXCURSIES, CRUISES en PRIVÉ BOOTTOCHTEN rond Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org